Rondje Nederland voor Welcome app

Stijn Vermeulen

( Ik kies een eigen afstand! (vul de hoeveelheid km in je motivatie in) | Lid van team: The Swedish Sons & Stini  )

Normal c7b6a4c219863ce7a0e0da21322eea2dd6bfb03a
Qr
van totaal € 250 (326%)

2020 ging voor Welcome app veelbelovend van start. De coronacrisis bracht daar helaas verandering in. Het heeft een enorme impact op iedereen, en op sommige mensen nog net een beetje extra. Wat te denken van nieuwe Nederlanders die proberen hier een leven op te bouwen en geen beroep kunnen doen op een netwerk? Welcome app wil hen kunnen blijven ondersteunen omdat dat hard nodig is. Maar de coronacrisis raakt hen ook als organisatie en als non-profit stichting dreigt er een tekort aan financiële middelen om nieuwkomers en locals te blijven verbinden. Integratie doen we samen, juist ook in deze moeilijke tijd.

Om ook ons steentje bij te dragen aan de Welcome app gaan Bastiaan, Erik, Coen en ik op zaterdag 13 juni van Helmond naar Amsterdam fietsen. Een afstand van ongeveer 140 kilometer.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.