25km Skaten voor Welcome app

Fikria Harrouch

( Ik kies een eigen afstand! (vul de hoeveelheid km in je motivatie in) )

Normal a9fdacb4599013128cd05f1d0faedfd9407b9ca6
Qr
van totaal € 750 (143%)

Als je vlucht en je in een veilig land bent aangekomen, ben je er nog niet. Nu moet je nog een nieuw leven gaan opbouwen. De taal leren en werk zoeken is vaak prioriteit, maar dat maakt nog niet dat je een nieuw thuis hebt. Daarvoor zijn vrienden, sociaal netwerk en je weg weten te vinden in een nieuwe samenleving nodig. Gelukkig helpt Welcome app daarbij.

Ik steun Welcome app bij hun inzet om nieuwkomers (veelal vluchtelingen) thuis te laten voelen in Nederland. Welcome app verbindt de nieuwkomers aan locals (individuen/organisaties en bedrijven) door het makkelijk toegankelijk maken van dit netwerk op een online platform (de Welcome app). Om hen ook financieel te steunen doe ik mee aan deze sponsoractie; Als newbee op skates, ga ik 25km skaten om zoveel mogelijk geld op te halen! Zij leggen zelf ook nog even uit waarom deze sponsoractie nu zo belangrijk is:

"2020 ging voor Welcome app veelbelovend van start. De coronacrisis bracht daar helaas verandering in. Het heeft een enorme impact op iedereen, en op sommige mensen nog net een beetje extra. Wat te denken van nieuwe Nederlanders die proberen hier een leven op te bouwen en geen beroep kunnen doen op een netwerk? Welcome app wil hen kunnen blijven ondersteunen omdat dat hard nodig is. Maar de coronacrisis raakt hen ook als organisatie en als non-profit stichting dreigt er een tekort aan financiële middelen om nieuwkomers en locals te blijven verbinden. Integratie doen we samen, juist ook in deze moeilijke tijd."

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.