Rondje Nederland voor Welcome app

André de Velde

( Ik kies een eigen afstand! (vul de hoeveelheid km in je motivatie in) | Lid van team: Skaten Daan en André )

Qr
van totaal € 1.000 (74%)

2020 ging voor Welcome app veelbelovend van start. De coronacrisis bracht daar helaas verandering in. Het heeft een enorme impact op iedereen, en op sommige mensen nog net een beetje extra. Wat te denken van nieuwe Nederlanders die proberen hier een leven op te bouwen en geen beroep kunnen doen op een netwerk? Welcome app wil hen kunnen blijven ondersteunen omdat dat hard nodig is. Maar de coronacrisis raakt hen ook als organisatie en als non-profit stichting dreigt er een tekort aan financiële middelen om nieuwkomers en locals te blijven verbinden. Integratie doen we samen, juist ook in deze moeilijke tijd.

 

Daniël Krijnen en ik gaan op 13 juni 50 km skaten voor Welcome en willen graag zoveel mogelijk geld ophalen. Ik hoop dat jullie wat kunnen en willen doneren aan deze mooie organisatie die zo belangrijk is en zoveel goeds doet voor nieuwkomers in Nederland.

 

Veel dank alvast. 

Liefde en groet,

Daniël en André

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.